AFTERMOVIE

AFTERMOVIE LATEN MAKEN?

We maken onvergetelijke aftermovies voor alle soorten kleine en grote evenementen.
Bijvoorbeeld: indoor muziek feesten, festivals, optredens, bedsrijfsfeesten, product-release feesten, bruiloften, beurzen etc.

Een aftermovie kan gebruikt worden als een mooie aandenken, content voor social media of als het visitekaartje van je evenement(en) en is het perfecte middel voor toekomstige promotie materiaal.

VOORBEELD 1 – Aanbevolen voor grotere indoor evenementen, festivals en andere grote gebeurtenissen

 

Specificatie:
– 2 of meer cameramannen
– volledig op maat gemaakte script
– cinematische apparatuur
– op maat gemaakte nabewerking (gemixte muziek, geluidseffecten, motion graphics/animaties

Waarom is het voor grote evenementen aanbevolen om met 2 of meer camera’s te filmen?
Op grote evenementen is het met één camera vrijwel onmogelijk om genoeg shots te maken voor een professionele aftermovie.
Een professionele aftermovie hoort een energieke, cinematische en afwisselende montage te hebben. Om dit te bereiken zijn er voldoende opnames uit diverse hoeken nodig. Ook kan een cameraman niet tegelijk op diverse locaties aanwezig zijn, waardoor bepaalde gebeurtenissen niet vastgelegd kunnen worden

Kosten
De kosten kunnen variëren afhankelijk van de eisen voor de aftermovie. (bijvoorbeeld: grootte van het event, wat voor apparatuur is er nodig, moeten er luchtbeelden worden gemaakt, zijn er interviews nodig etc.)

TIP: De beelden die voor de aftermovie zijn geschoten kunnen gebruikt worden in toekomstige promotie materiaal zoals: trailers, teasers en TV commercials.

Voorbeeld 2 – Aanbevolen voor medium of kleine evenementen

 

Specificatie:
– 1 of 2 cameramannen
– gedeeltelijk gescript
– cinematische apparatuur
– op maat gemaakte nabewerking (gemixte muziek, geluidseffecten, motion graphics/animaties)

Waarom is het aanbevolen om met 2 cameramannen te filmen?
Op kleinere evenementen is het over het algemeen mogelijk om met 1 cameraman te filmen, mits de aftermovie niet langer dan 2 minuten duurt. Voor langere en medium grote evenementen is het beter om met 2 cameramannen te filmen, dit zorgt ervoor dat er genoeg beelden zijn voor het monteren en nabewerken. Een andere belangrijke feit is dat er dan alle belangrijke momenten zeker worden vastgelegd.

Kosten
De kosten kunnen variëren afhankelijk van de eisen voor de aftermovie. (bijvoorbeeld: grootte van het event, wat voor apparatuur is er nodig, moeten er luchtbeelden worden gemaakt, zijn er interviews nodig etc)

Contact