VIDEOCLIP

VIDEOCLIP LATEN MAKEN?

Muziek marketing is meer visueel ingesteld dan het ooit is geweest. Artiesten hebben een merk identiteit nodig om muziek te verkopen. Videoclips zijn hier een voor de hand liggende middel voor.

Videoclips kunnen gemaakt worden met een breed scala aan hedendaagse video technieken zoals animatie, live opnames, documentaire stijl en abstracte film.

We maken unieke, creatieve en impactvolle videoclips.

VOORBEELD 1 – Live opnames gecombineerd met motion graphics

 

Specificatie:
– opnames op locatie
– op maat gemaakte motion graphics

Kosten
De kosten kunnen variëren afhankelijk van de eisen voor de videoclip. (bijvoorbeeld: behoefte aan luchtbeelden, type apparatuur, lengte van de video, aantal draaidagen etc)

TIP: Videoclips zijn tegenwoordig een standard in de muziek industrie, dit betekent dat elke liedje die de hitlijsten haalt een videoclip heeft. Soms geeft de populariteit van de videoclip een extra zet om de hitlijsten te halen.

VOORBEELD 2 – Volledig geanimeerde videoclip

 

Specificatie:
– 2D en 3D animatie
– gebruik van stockmateriaal
– op maat gemaakte motion graphics

Kosten
De kosten kunnen variëren afhankelijk van de eisen voor de videoclip. (bijvoorbeeld: de moeilijkheidsgraad van de animaties, lengte van de videoclip)

VOORBEELD 3 – Gebruik van greenscreen, opnames op locatie en motion graphics

 

Specificatie:
– 2D en 3D animatie
– greenscreen beelden
– op maat gemaakte motion graphics
– opnames op locatie

Kosten
De kosten kunnen variëren afhankelijk van de eisen voor de videoclip. (bijvoorbeeld: de moeilijkheidsgraad van de animaties, lengte van de videoclip, aantal draaidagen)

Contact